0 kom Dovrši kupovinu
Početna Blog Trening

Trening

Prikaži sve kategorije
Prehrana Zdravlje Ciljevi Transformacija Mišićna masa Mršavljenje Trening Programi Muškarci Žene
Trening

5 vježbi za bicepse i tricepse koje bi svakako trebao probati

Cilj za ovih pet različitih završetaka ruku nevjerojatno je velik volumen s (ni)malo odmora. To je unaprijeđenje od dosadnih i nepraktičnih 10 ponavljanja 3 seta preacher curlova koji su princip rada u teretanama diljem zemlje. Efekt ovih napornih završetaka je povećanje vremena pod tenzijom, povećanje otpuštanja hormona rasta i pumpanje mišića krvlju i kisikom - sve je to potrebno za brzi rast.

Pročitaj više

Trening

11 savjeta za treninge i transformaciju debelih mršavaca

Moram nešto priznati: ,,Ja sam pravi primjer debelog mršavca!“ Visok sam. Imam uska ramena. Široki struk. Izgledam mršavo, a istodobno imam dodatni pojas oko struka. Taj izgled podsjeća na čaplju, a (mrzim) riječ za to: ,,lanky“. Istina je da sam umoran što takve debele mršavce uvijek nasamare nazovi-stručnjaci za dobivanje mišićne mase. Isti takvi ,,stručnjaci“ meni su savjetovali da samo jedem bez obzira na sastav hrane koju unosim u sebe. 

Pročitaj više

Trening

Kako testirati maksimum svog ponavljanja 1RM

Mnogi govore o maksimumu svog ponavljanja, ali rijetki se potrude češće se testirati da provjere svoje ciljeve i program treninga. Ti, ipak, hoćeš jer ću ti pokazati kako se to radi. Ako si powerlifter, bodybuilder ili netko tko želi što bolje odraditi svoj trening, tu je osnova testiranja maksimuma jednog ponavljanja: zašto ti je to bitno, zašto je to korisno znati i kako se zapravo testira.

Pročitaj više


1 2 3 4 5 6 7


Fitness trening
Newsletter

Prijavi se i ostvari tjedan dana besplatne članarine
Primaj besplatno novosti i savjete iz svijeta Fitness Treninga

Izbornik
Informacije
Kupovina
Kontakt

+385 1 561 44 44

+385 98 680 260

info@fitness-trening.com

Besplatna dostavaZa narudžbe iznad 400,00 kn

Sigurna kupovinaSaznaj više