0 kom Dovrši kupovinu
Početna Blog Trening

Trening

Prehrana Zdravlje Ciljevi Transformacija Mišićna masa Mršavljenje Trening Programi Muškarci Žene
Trening

Kada, kako i na čemu izvoditi cardio vježbe?

Koliko često treba aerobno vježbati? Kada i kako povećati opterećenje u aerobnom treningu? Kako učiniti zabavnijim dugotrajno aerobno vježbanje? Da li je važna pravilna tehnika pri aerobnom vježbanju? Ima li razlike među spravama i kako odrediti koja mi najviše odgovara?

Pročitaj više

Trening

Aerobni trening

Koji tip aerobnog treninga meni najviše odgovara? Koliko je minimalno trajanje aerobnog treninga? Kako ćemo znati da li u određenom trenutku treniramo s potrebnim opterećenjem? Na kojem principu radi monitor za mjerenje pulsa ?

Pročitaj više

Trening

Aerobni trening - kakav je to trening?

Trening pri kojem se koriste velike mišićne grupe za izvođenje ritmičkih pokreta kojima se do određenog nivoa podiže frekvencija srca i disanja u određenom vremenskom periodu. To je trening pri kojem je srčani puls 55% do 90% od maksmialnog ,a organizam postiže stabilno stanje između unosa i potrebe za kisikom.

Pročitaj više

Trening

Tjelesno vježbanje trudnica

Velik broj žena današnjice prihvatio je tjelesno vježbanje kao vrlo važan segment svoga života. Žene postaju sve više tjelesno aktivnije, a s time žele nastaviti i kroz najosjetljiviji period svoga života – vrijeme trudnoće.

Pročitaj više

Trening

Sustavi treninga sa utezima II dio

U drugom dijelu članka koji se bavi sustavima treninga s utezima objasniti ćemo neke naprednije tehnike. Moramo znati da se nabrojeni sustavi mogu modificirati da dobijemo još neke druge sustave što nam omogućuje određenu kreaciju i slobodu u treningu, te da možemo sustav prilagoditi svojim željama i ciljevima.

Pročitaj više

Trening

Sustavi treninga sa utezima I dio

Postoje osnovni i najčešće korišteni sustavi treninga poput normalnih serija u kojima izvedemo određeni broj ponavljanja u nekoj vježbi, te nakon toga slijedi pauza. Nakon pauze opet izvodimo određeni broj ponavljanja.

Pročitaj više

Trening

Sustavi treninga sa teretom

Da bi definirali sustave ovog načina rada na snazi nameću nam se neka osnovna pitanja. Prije svega, što je to uopće sustav? Sustav je skup elemenata među kojima postoji uzročno posljedična povezanost. Slijedeće pitanje na koje moramo dati odgovor je koji su elementi treninga s teretima?

Pročitaj više


1 2


Fitness trening
Newsletter

Prijavi se i ostvari tjedan dana besplatne članarine
Primaj besplatno novosti i savjete iz svijeta Fitness Treninga

Informacije
Kupovina
Kontakt

+385 1 561 44 44

+385 91 3636 444

info@fitness-trening.com

Besplatna dostavaZa narudžbe iznad 400,00 kn

Sigurna kupovinaSaznaj više