0 kom Dovrši kupovinu
Početna Blog Trening

Trening

Prehrana Zdravlje Ciljevi Transformacija Mišićna masa Mršavljenje Trening Programi Muškarci Žene
Trening

Intervalni aerobni trening

Što je to intervalni trening? Koje su prednosti intervalnog treninga u skidanju suvišnih kilograma? Koje su karakteristike intervalnog treninga? Koliko često se može izvoditi intervalni trening?

Pročitaj više

Trening

Kada, kako i na čemu izvoditi cardio vježbe?

Koliko često treba aerobno vježbati? Kada i kako povećati opterećenje u aerobnom treningu? Kako učiniti zabavnijim dugotrajno aerobno vježbanje? Da li je važna pravilna tehnika pri aerobnom vježbanju? Ima li razlike među spravama i kako odrediti koja mi najviše odgovara?

Pročitaj više

Trening

Aerobni trening

Koji tip aerobnog treninga meni najviše odgovara? Koliko je minimalno trajanje aerobnog treninga? Kako ćemo znati da li u određenom trenutku treniramo s potrebnim opterećenjem? Na kojem principu radi monitor za mjerenje pulsa ?

Pročitaj više

Trening

Aerobni trening - kakav je to trening?

Trening pri kojem se koriste velike mišićne grupe za izvođenje ritmičkih pokreta kojima se do određenog nivoa podiže frekvencija srca i disanja u određenom vremenskom periodu. To je trening pri kojem je srčani puls 55% do 90% od maksmialnog ,a organizam postiže stabilno stanje između unosa i potrebe za kisikom.

Pročitaj više

Trening

Tjelesno vježbanje trudnica

Velik broj žena današnjice prihvatio je tjelesno vježbanje kao vrlo važan segment svoga života. Žene postaju sve više tjelesno aktivnije, a s time žele nastaviti i kroz najosjetljiviji period svoga života – vrijeme trudnoće.

Pročitaj više


1 2


Fitness trening
Newsletter

Prijavi se i ostvari tjedan dana besplatne članarine
Primaj besplatno novosti i savjete iz svijeta Fitness Treninga

Informacije
Kupovina
Kontakt

+385 1 561 44 44

+385 91 3636 444

info@fitness-trening.com

Besplatna dostavaZa narudžbe iznad 400,00 kn

Sigurna kupovinaSaznaj više